top of page
Shaka boboshtice, kackavall lope 1 lb

Kackavall lope nga fabrika e mirenjohur dhe me standarte nderkombetare Shaka-boboshtice-korce. Djathe i shijshem prodhuar me qumesht lope. Djathe baxhoje fshati i vertete.

Shaka boboshtice, kackavall lope 1 lb

$11.99Price
    bottom of page