top of page
Shaka-boboshtice, kackavall dele 1 lb

Kackavall lope nga fabrika e mirenjohur dhe me standarte nderkombetare Shaka-boboshtice-korce. Djathe i shijshem prodhuar me qumesht dele. Djathe baxhoje fshati i vertete.

Shaka-boboshtice, kackavall dele 1 lb

$12.99Price
    bottom of page